divendres, 23 de desembre del 2011

Us demanem el vostre suport perquè la Fundació Maria Aurèlia Capmany ens torni les claus de la seu


Plataforma unitària contra les violències de gènere. Comunicat 2.

Quart dia en el que continuem sense les claus de la nostra seu, on fa sis anys estem desenvolupant la tasca de totes des de la Plataforma. 48 h des de que ens varem veure obligades a interposar denúncia pel greu fet de canviar el pany unilateralment.

En la lluita contra la violència masclista vers les dones els principals valors en els que la Plataforma posem l'accent com a col·lectiu amb 101 Entitats són: els de la solidaritat i l'acompanyament, els del diàleg i el consens, els de la pau i el compartir.

La solidaritat precisament es demostra en temps de crisi, que és quan més ens hem d'unir per aconseguir sinèrgies. Ens refermem que si hi ha problemes econòmics hem de resoldre'ls donant la mà i no trepitjant a les altres Entitats i persones.

La Plataforma no considerem adients ni les formes ni les mesures com la d'impedir el treball dels projectes i l'accés a la seu. La Plataforma volem aplicar a aquest conflicte els valors esmentats que li són propis.

Constatem que la directora de la Fundació Maria Aurèlia Capmany, Aida Ruiz, no ha establert un diàleg per resoldre la situació, en canvi ens hem trobat amb fets consumats, inclosa la carta signada per la presidenta de la Fundació Maria Aurèlia Capmany, Isabel López, en nom del Consell executiu.

Demanem a la directora, i al Consell executiu de la Fundació, que ens entregui tot seguit les claus del pany de la nostra seu.

Us demanem el vostre suport perquè la Fundació Maria Aurèlia Capmany ens torni les claus de la seu de la Plataforma del c/ Junta de Comerç, 17 entresol 2ª.

Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Barcelona, 22 de desembre de 2011.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada